Parkeren voor uw bezoekers

Inwoners van de gemeente Waalwijk kunnen voor hun visite een bezoekerskaart aanschaffen om zonder vergunning of tegen gereduceerd tarief te parkeren.

De groene bezoekersparkeerkaarten (dagkaart)

In het gebied waar het verboden is zonder vergunning te parkeren kunnen bewoners dagkaarten aanschaffen ten behoeve van hun bezoek. Hiermee kan bezoek gedurende de gehele dag zonder vergunning parkeren. Let op: met de bezoekersparkeerkaart mag alleen worden geparkeerd op vergunninghoudersparkeerplaatsen en derhalve NIET op parkeerplaatsen waar betaald parkeren geldt en een parkeerrecht dient te worden aangeschaft door middel van een parkeerticket uit de automaat of het aanmelden via een belparkeerapp.

Wij mogen de groene dagkaarten (bezoekersparkeerkaarten) alleen verkopen als u woont op:

· > Anna van Burenstraat

· > Burgemeester v.d. Klokkenlaan

· > Emmahof

· > Grotestraat, even huisnummers 174 t/m 208

· > Grotestraat, oneven huisnummers 193 t/m 251

· > Hooisteeg

· > Willem Alexanderhof

 

Wat moet ik doen? Maak een afspraak om uw bezoekerskaarten te kopen. U dient zich hierbij wel te legitimeren. Dat kan via onderstaande link (e-formulier bezoekersparkeerkaarten: externe website).

Hoe werkt het? De groene bezoekersparkeerkaarten zijn verkrijgbaar voor de bewoners die wonen in of aan gebieden waar uitsluitend vergunninghouders kunnen parkeren.

Wat kost het? Tarieven 2024 dagkaarten (groen)

  • Alle vergunninghouderszones: € 18,00 voor 20 dagkaarten van 1 kalenderdag

 

Wat moet ik meenemen?
Bij het afhalen dient u een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.